OGF

Open dag: Met je voeten in de klei!

PROJECT DOEN

Project DOEN is een project waarin wordt geleerd hoe de samenwerking tussen Rijkswaterstaat en marktpartijen in projecten verder kan worden verbeterd. Het wordt uitgevoerd door projectteam NU DOEN dat bestaat uit projectteam DOEN (Rijkswaterstaat) en Combinatie NU (Mourik en BESIX). Samen leren we door te DOEN, tijdens de renovatie van de Nijkerkerbrug.

Als NU DOEN startte Rijkswaterstaat en Combinatie NU in september met de uitvoering van de werkzaamheden aan de Nijkerkerbrug. De aanbesteding begon al eerder en NU DOEN is inmiddels een jaar samen aan het werk. Na de ‘roze wolk’ staan ze met de voeten in de klei en ervaren samen hoe ideeën in de praktijk uitpakken. Ben je benieuwd naar wat ze al geleerd hebben en weet je nog niet zoveel over het project?

Stuur dan vóór 20 november a.s. een mail naar DOEN@rws.nl en meld je aan voor de Open Dag op 6 december 2017 van 13.00 uur tot 17.00 uur.

Tijdens een dynamische middag in de bouwkeet naast de Nijkerkerbrug gaat het team van NU DOEN graag in gesprek over wat ze geleerd hebben en hoe ze daarmee verder gaan.

Meer informatie over NU DOEN vind je hier.

Labels:

   

Contact

Opdrachtgeversforum in de bouw
P.a. TU Delft / Faculteit
Bouwkunde / kamer 01.W.700
P.O. Box 5043
2600 GA Delft
T: +31 (0)15 278 1424
E: info@opdrachtgeversforum.nl

Over ons

Het Opdrachtgeversforum in de bouw is een kring van (semi) publieke opdrachtgevers die ervaringen uitwisselen, kennis delen en ontwikkelen en ideeën over nieuwe thema’s in de bouw en infrastructuur initiëren.