OGF

Over waarden gesproken

Op 13 mei organiseert de leerstoel Publiek Opdrachtgeverschap in de Bouw aan de TU Delft een mini-symposium over publieke waarden. In 2021 is Lizet Kuitert gepromoveerd met haar onderzoek naar het borgen van publieke waarden in complexe netwerkomgevingen. Publieke opdrachtgevers moeten verschillende waarden borgen, zowel in het samenwerkingsproces met externe partners als binnen hun organisatie. In de steeds complexere opgaves van de bouw, waarbij verschillende publieke, private en maatschappelijke waarden samenkomen, is het borgen van waarden een ware ‘balancing act’.

Na een inleiding van Lizet over haar onderzoek, zal Prof.dr.ir. Marleen Hermans in gesprek gaan over de betekenis van dit onderzoek voor wetenschap en praktijk. Gesprekspartners zijn onder andere prof.dr.ir. Leentje Volker (TU Twente), Ans Rietstra (COO ProRail), Rowie Huijbrechts (TNO) en Meinke Schouten (adviseur duurzaamheid UvW, PIANOo).

Het symposium begint om 15:00 uur in Berlagezaal 1 van de faculteit bouwkunde van de TU Delft. U bent vanaf 14:30 welkom. We sluiten de middag af met een borrel. 

Meer informatie over het symposium is te vinden op deze webpagina. U kunt zich daar ook aanmelden via het menu links.

   

Contact

Opdrachtgeversforum in de bouw
P.a. TU Delft / Faculteit
Bouwkunde / kamer 01.W.700
P.O. Box 5043
2600 GA Delft
T: +31 (0)15 278 1424
E: info@opdrachtgeversforum.nl

Over ons

Het Opdrachtgeversforum in de bouw is een kring van (semi) publieke opdrachtgevers die ervaringen uitwisselen, kennis delen en ontwikkelen en ideeën over nieuwe thema’s in de bouw en infrastructuur initiëren.