OGF

Week van de Circulaire Economie – Duurzame infra in 2030: HoeZó haalbaar?

Tijdens de week van de Circulaire Economie biedt ProRail een programma aan met webinars over de vraag ‘Wat is de duurzame en circulaire toekomst van het Nederlandse Spoor?’. De ambitie van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, Rijkswaterstaat en ProRail is om in 2030 volledig klimaatneutraal en circulair te werken. Dit is een enorme ambitie die veel vraagt van alle partijen in de sector.

In vijf ochtenden zal inzicht worden gegeven in het circulaire denken en doen van de Nederlandse Spoorsector en zal worden gesproken over de transitie naar een klimaatneutrale en duurzame spoorsector.

Op dinsdag 3 februari zal ‘de directeurensessie’ over de Strategie naar Klimaatneutrale en circulaire infraprojecten plaatsvinden, waarin onder andere Hans van Leeuwen zal deelnemen. Aanmelden voor dit webinar kan via deze link.

Labels:

   

Contact

Opdrachtgeversforum in de bouw
P.a. TU Delft / Faculteit
Bouwkunde / kamer 01.W.700
P.O. Box 5043
2600 GA Delft
T: +31 (0)15 278 1424
E: info@opdrachtgeversforum.nl

Over ons

Het Opdrachtgeversforum in de bouw is een kring van (semi) publieke opdrachtgevers die ervaringen uitwisselen, kennis delen en ontwikkelen en ideeën over nieuwe thema’s in de bouw en infrastructuur initiëren.