Diner Pensant 2023

Diner Pensant 2023

Diner Pensant 2023

juni 28, 2023

Het Opdrachtgeversforum in de bouw is benieuwd of programmatisch werken dé oplossing is voor het behalen van uw doelen. Hierover gaan we in gesprek tijdens het Diner Pensant op woensdag 1 november.

Bij veel publieke opdrachtgevers ligt de focus de komende jaren op het onderhouden, renoveren, verduurzamen of vervangen van bestaande assets. Bij deze opgave spelen maatschappelijke ambities een steeds grotere rol. En daarbovenop de impact van schaarste: weinig mensen, weinig ruimte, weinig materialen en meestal ook weinig geld. Kortom: een complexe opgave met ‘wicked problems’.

Ook het Rijksvastgoedbedrijf (RVB) herkent zich in deze complexiteit. Als beheerder van het, meestal verouderde, vastgoed van Defensie heeft zij de taak om het grote aantal gebouwen duurzaam en toekomstbestendig te maken. Om deze klus te kunnen klaren heeft het RVB het programma Transformatie Vastgoed voor Defensie opgericht. Een mooi startpunt voor het gesprek over programmatisch werken als oplossing voor complexe opgaven. Gastvrouw van het Diner Pensant is dit jaar Annuska Bloemert. Zij ontvangt u graag op de Van Ghentkazerne in Rotterdam.

  • Datum: woensdag 1 november 2023
  • Duur: 14.30 tot 20.30 uur
  • Locatie: Van Ghentkazerne, Rotterdam