OGF

BIM loket

BIM Onderwijsdag

De media staat er vol van: ‘Bouw zit te springen om high tech HBO-ers’. Zo ook BIMmende studenten. De strijd tussen bedrijven om de beste studenten binnen te halen begint vaak al in het derde studiejaar. Ben je als bedrijf aantrekkelijk genoeg om die strijd te winnen? En wat moet je doen in de komende tijd om je aantrekkingskracht op te verbeteren of te behouden. Op 10 oktober vind je hier alle antwoorden op tijdens de BIM Onderwijsdag bij de Jaarbeurs in Utrecht.

Door de dag heen krijg je van onderwijzend Nederland op MBO, HBO en WO niveau alles te horen over hoe zij BIM en virtueel bouwen meegeven aan hun studenten. Bedrijven vertellen over hun praktijkervaring en visie voor BIM naar de toekomst. Er is op de dag veel ruimte voor kennismaking en gesprek tussen onderwijs en bedrijfsleven. Ook is deze dag geschikt voor jou als je kennis wilt maken met BIM en de gevolgen voor de business. Als kers op de taart kan je ook kennismaken met de deelnemers van de BIM Studenten Battle en andere BIM studenten. Misschien overtuig je er wel een om bij jou te komen werken of voor een stage. Bekijk www.bimonderwijsdag.nl voor het programma en aanmelden.

Labels:

   

Contact

Opdrachtgeversforum in de bouw
P.a. TU Delft / Faculteit
Bouwkunde / kamer 01.W.700
P.O. Box 5043
2600 GA Delft
T: +31 (0)15 278 1424
E: info@opdrachtgeversforum.nl

Over ons

Het Opdrachtgeversforum in de bouw is een kring van (semi) publieke opdrachtgevers die ervaringen uitwisselen, kennis delen en ontwikkelen en ideeën over nieuwe thema’s in de bouw en infrastructuur initiëren.