OGF

Bouwend Nederland

Innovatie Challenge politie

In 2013 zijn de 26 verschillende korpsen van de politie samengevoegd naar 10 regionale eenheden en één landelijke eenheid. Ook is het dienstverleningsconcept van de politie aangepast. Deze ontwikkelingen vragen om een andere visie op hun huisvestingsstrategie. De politie is daarom op zoek naar innovatieve ideeën, concepten en oplossingen voor haar huisvesting. Samen met Bouwend Nederland organiseren zij om deze reden de Innovatie Challenge. Deze challenge accepteert inzendingen vanuit alle sectoren, en draagt bij aan de roadmap ‘Transformatie, renovatie en multifunctioneel gebruik’ van De Bouwagenda. De focus ligt op innovatie op het gebied van duurzaamheid, circulariteit en flexibiliteit.

 

Het is nog tot 1 mei mogelijk om een inzending in te sturen. Meer informatie over de Innovatie Challenge vindt u op de website van de Bouwcampus.

Labels:

   

Contact

Opdrachtgeversforum in de bouw
P.a. TU Delft / Faculteit
Bouwkunde / kamer 01.W.700
P.O. Box 5043
2600 GA Delft
T: +31 (0)15 278 1424
E: info@opdrachtgeversforum.nl

Over ons

Het Opdrachtgeversforum in de bouw is een kring van (semi) publieke opdrachtgevers die ervaringen uitwisselen, kennis delen en ontwikkelen en ideeën over nieuwe thema’s in de bouw en infrastructuur initiëren.