OGF

dutch green building council

Nationaal BREEAM Congres: Circulariteit Meetbaar Maken

Op dinsdag 20 maart 2018 organiseert de Dutch Green Building Council in de Rotterdamse Schouwburg het Nationaal BREEAM Congres 2018. Dit congres zal in het teken staan van de circulaire economie, en het thema is dan ook ‘Circulariteit Meetbaar Maken’. Het Nationaal BREAAM Congres is interessant voor zowel mensen die nog weinig weten van het BREEAM-NL keurmerk, als voor BREEAM-NL experts.

De circulaire economie is de toekomst als het gaat om de verduurzaming van de bouwsector, en zal hierdoor ook de BREAAM-NL taal voor duurzaamheid van gebouwen en gebieden verrijken. Hoe precies is echter nog de vraag, dus daarom zal het Nationaal BREEAM Congres 2018 zich richten op het meetbaar en toetsbaar maken van circulariteit.

Het programma biedt een uitgebreid palet aan activiteiten; van inspirerende sprekers tot workshops over BREEAM-NL thema’s en excursies langs voorbeeldprojecten.

 

Meer informatie en aanmelden kan hier.

Labels:

   

Contact

Opdrachtgeversforum in de bouw
P.a. TU Delft / Faculteit
Bouwkunde / kamer 01.W.700
P.O. Box 5043
2600 GA Delft
T: +31 (0)15 278 1424
E: info@opdrachtgeversforum.nl

Over ons

Het Opdrachtgeversforum in de bouw is een kring van (semi) publieke opdrachtgevers die ervaringen uitwisselen, kennis delen en ontwikkelen en ideeën over nieuwe thema’s in de bouw en infrastructuur initiëren.