Sybren Hahn

Sybren Hahn

Sybren Hahn

september 21, 2022 Schiphol

Sybren Hahn is per 1 februari 2022 benoemd tot Directeur Asset Management van de Schiphol Group. Daarvoor was hij sinds 2009 werkzaam bij McKinsey & Company waar hij zich als associate partner richtte op bedrijfsbrede transformaties in de luchtvaartindustrie.

Schiphol is voor mij een fantastische plek waar mensen met ontzettend veel verschillende doelen samenkomen: vertrekken, aankomen, ontmoeten, herenigen, werken, shoppen, doorreizen en ga zo maar door. Zelf heb ik de afgelopen jaren veel gereisd. Schiphol is een plek waar nieuwe avonturen starten, en het voelt als thuiskomen als je aankomt. Het fundament van de kwaliteitsbeleving wordt bepaald door de assets. We zorgen aan de ene kant dat alles op de luchthaven het doet: van gas/water/licht en de start- en landingsbanen tot alle tegels, liften en deuren in de terminal. Aan de andere kant bouwen we met een groot portfolio aan projecten aan een duurzame toekomst voor Schiphol.

Het Opdrachtgeversforum is voor mij een waardevol forum van collega’s waarin we kennis delen, innovaties uitwisselen en elkaar inspireren met oplossingen voor gezamenlijke uitdagingen.

Sybren Hahn