Diner Pensant 2017

Diner Pensant 2017

Diner Pensant 2017

Het Opdrachtgeversforum in de Bouw daagt u uit: Dare to be circulair!
De ambities van de bouwagenda, het akkoord van Parijs en de veranderende (bouw)wereld vragen om lef bij opdrachtgevers. Lef om te veranderen, te innoveren en de samenwerking te zoeken in niet voor de hand liggende coalities. Om in 2050 volledig circulair te bouwen kunnen we niet wachten tot de wereld is veranderd; we moeten beginnen deze zelf, als opdrachtgevers, te veranderen.

Gastheer Bert Wijbenga van Nieuwenhuizen heeft ons tijdens het jaarlijkse Diner Pensant, dat dit jaar op 4 oktober plaats vond in het voormalige hoofdkantoor van de Rotterdamse Droogdok Maatschappij op Heijplaat, een spannend en prikkelend programma van excursies en masterclasses aangeboden. Onder het genot van een hapje en een drankje dachten we samen na over onze bijdrage aan een duurzamer gebouwde omgeving.

Een verslag van deze dag, met daarin links naar presentaties van Marleen Hermans en Vincent Gruis (TU Delft), Joost Kadijk (21Lobsterstreet), Winie van Oorschot (New Horizon), Eva Gladek (metabollic) en Maarten Gielen (Rotor Brussels) is hier te downloaden.