OGF

Ben van der Kemp

Vanuit meervoudige waarde creatie en de principes van transformationeel leiderschap probeer ik duurzame bruggen te slaan tussen verscheidene stakeholders. Het Opdrachtgeversforum biedt bij uitstek een uniek platform om verdere kennisintegratie op het gebied van duurzaamheid zowel intern als extern te delen.

 

Li Ling Tjoa

De vastgoedwereld staat voor grote opgaven. Als opdrachtgevers lopen we tegen veel van dezelfde uitdagingen aan. Het Opdrachtgeversforum is een mooie plek om kennis en ervaringen uit te wisselen. Samen maken we meer impact dan alleen.

Alexander Bletsis

Als opdrachtgevers kunnen wij vernieuwing aanjagen in de bouwsector. Hiervoor is samenwerking nodig om de complexe opgaves op een slimme manier aan te pakken.

Jan Theunissen

Onze maatschappelijke opgave vraagt om innovaties en nieuwe manieren van samenwerken. Het is daarvoor essentieel om met andere partijen professional opdrachtgeverschap vorm te geven.

Erik Boer

Als adviseur duurzaamheid probeer ik zoveel mogelijk maatschappelijke waarde te creëren in projecten. Hiervoor is goed opdrachtgeverschap en samenwerking essentieel. Het inspireert mij om samen met andere opdrachtgevers te ontdekken hoe we hier verder in kunnen ontwikkelen.

Luc Grooten

Publieke werken hebben de grootste impact en kans van slagen bij samenwerking tussen de publieke opdrachtgevers en met de markt. Daar wil ik een brug in vormen.

   

Contact

Opdrachtgeversforum in de bouw
P.a. TU Delft / Faculteit
Bouwkunde / kamer 01.W.700
P.O. Box 5043
2600 GA Delft
T: +31 (0)15 278 1424
E: info@opdrachtgeversforum.nl

Over ons

Het Opdrachtgeversforum in de bouw is een kring van (semi) publieke opdrachtgevers die ervaringen uitwisselen, kennis delen en ontwikkelen en ideeën over nieuwe thema’s in de bouw en infrastructuur initiëren.